Servicii Foto Video

Foto Video Star este formata dintr-o echipa cu experienta in domeniu de 12 ani. Suntem o echipa tanara, pasionata, dornica sa va fie alaturi in cele mai fericite moment, sa va imortalizeze cele mai frumoase clipe. Satisfactia noastra vine atunci cand voi retraiti emotiile, cand amintirile va raman vii, cand sunteti fericiti impreuna. De aceea ne-am propus sa oferim servicii foto video nunta la un standard cat mai ridicat. Echipa dinamica si flexibila, este capabila sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clentilor nostrii. Cel mai important lucru este pasiunea ce ne leaga in tot ceea ce facem.

Pentru a oferi cea mai buna calitate si a raspunde celor mai inalte standarde, firma noastra beneficiaza in prezent de cele mai noi tehnologii in domeniu Foto Video. Dintre acestea putem enumera : camera video Sony AX 2000 – Full HD, camera video Sony PD 170 – SD, camera foto Nikon D90, camera foto Canon 40D si 30D, macara video cu 3 axe (6 m lungime) steadycam, studio foto video mobil.

Pentru ca fiecare eveniment este diferit de oricare altul, mai ales cerintele clientilor, noi va oferim flexibilitatea in alegerea serviciilor si a pachetelor. Indiferent de pachetul pe care il alegeti (foto si video) veti avea minim doua sedinte foto : cea din ziua nuntii si inca una dupa nunta. Optional se poate face si sedinta foto – video de logodna, inainte de eveniment.

Un fotograf nunta cu experienta va opri timpul si va imortaliza momentele deosebite si fericite ale nuntii, dar si spontaneitatea invitatilor si a mirilor. In plus, daca vreti sa retraiti nostalgia nuntii, mai usor rasfoiti albumele foto decat sa urmariti filmarea evenimentului. Oferta foto cuprinde prezenta unui fotograf nunta experimentat pe toata durata nuntii (cununie civila, cununie religioasa, petrecere restaurant) alaturi de aparatura profesionala complecta.

Intre cununia civila si biserica sau dupa cununia religioasa va avea loc o sedinta foto intr-o locatie (sau mai multe) aleasa impreuna cu mirii astfel incat sa afecteze cat mai putin programul zilei. Fotografii nunta, toate fotografiile realizate sunt prelucrate si livrate pe suport DVD in formate usor de utilizat. In plus, clientul primeste un slide show (un clip) cu cele mai importante moment ale nuntii.

Cum puteti cunoaste echipa noastra?

Inainte de nunta

Calitatea unui fotograf nunta mai costa si in aptitudinea acestuia de a comunica cu persoanele din jur. De aceea vor exista cateva intalniri la biroul nostru, unde ne veti spune ce preferinte aveti in alegerea albumului si a pachetului foto. Vom detalia cursul evenimentelor si stabilim momentul optim si locatiile pentru sedinta foto. Uramarea acestor intalniri este faptul ca va veti familiarize cu echipa noastra. Astfel emotiile si inhibitiile care apar inevitabil in ziua evenimentului vor disparea si dumneavoastra veti fi cu siguranta mult mai naturali.

La nunta

Daca doriti se poate opta si pentru un al doilea fotograf nunta. Vom fi alaturi de dumneavostra pe tot parcursul zilei, incepand de la mire sau mireasa si pana cand sarbatorirea evenimentului de la localul ales ia sfarsit. Pe parcursul zilei vom face fotografii de grup, portrete, vom surprinde cat mai multe detalii, momente emotionale dar si regizate. Vom face sedinta foto in locatiile stabilite.

Dupa nunta

Au trecut emotiile, clipele de agitatie, oboseala, totul incepe sa revina la normal. Este momentul potrivit pentru a stabili data si locatiile sedintei foto Trash The Dress.

Cele mai frumoase albume nunta pentru cele mai frumoase momente!

Scopul alegerii unui album de nunta este acela de a fi o marturie peste ani a zilei ce marcheaza inceputul unei vieti in doi. Albumul de nunta devine in timp un obiect de pret al oricarei familii. El va fi privit in primele luni de o multime de prieteni si rude, apoi va fi deschis doar uneori de catre cei doi soti pentru a-si aminti de felul in care au trait ziua nuntii. Peste ani, vor veni copii, apoi nepotii care vor admira albumul. Astfel albumul de nunta il veti rasfoi pana la adanci batrineti. Suntem siguri ca va doriti sa fiti mandri de el. Albumul nunta este o amintire de familie care nu va imbatrini niciodata si va deveni tot mai valoros odata cu trecerea timpului. De aceea noi oferim clientilor nostrii unele dintre cele mai frumoase albume foto. Incepand cu albumele clasice, albumele fotobook cu coperta integral piele sau personalizate cu poza dvs, pana la albumele Mario Acerboni Italia lucrate manual din piele naturala sau sintetica, catifea sau alte materiale. Toate se pot executa intr-o gama variata de dimensiuni, aspect si numar de file.

Albume

[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_1.jpg]5130
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_2.jpg]1300
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_3.jpg]1260
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_4.jpg]1150
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_5.jpg]1190
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_6.jpg]1240http://www.tutuionatan.ro
http://www.tutuionatan.ro
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_7.jpg]990
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_8.jpg]980
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_9.jpg]1060
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_10.jpg]840
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_11.jpg]780
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_12.jpg]810
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_13.jpg]860
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_14.jpg]780
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_15.jpg]730
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_16.jpg]770
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_17.jpg]690
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_18.jpg]710
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_19.jpg]690
[img src=https://www.fotovideostar.ro/galerie-foto/albume/thumbs/thumbs_albume-foto-nunta-cluj_20.jpg]730

Daca nunta este un eveniment important pentru dvs. atunci prezenta unui cameraman nunta cu experienta este obligatorie. La fel ca si albumul, un montaj de nunta va fi vizualizat de mii de ori pe parcursul vietii voastre. Vom surprinde ceea ce ochilor vostri va scapa in ziua evenimentului: detalii, reactii, momente unice. Montajul video va fi un film bine facut, bine regizat si bine filmat in asa fel incat de fiecare data cand il vizualizati sa va cuprinda emotia si bucuria. Avand experienta in domeniul nuntilor vom surprinde toate momentele importante, vom intui si surprinde diverse intamplari si spontaneitatea invitatilor; vom filma din cele mai bune unghiuri pentru o vizibilitate maxima; vom face un montaj elaborat si deosebit si veti primi intr-un timp cat mai scurt produsele finite.

Fimare nunta, scopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din zua nuntii dumneavosatra intr-o maniera specifica filmului documentar. Fiind o prezenta discreta, vom putea surprinde intr-un mod natural momentele specifice care se desfasoara in jurul nostru. De la emotiile traite de mire la vederea miresei si pana la aruncarea buchetului, vom surprinde toata energia si emotia acestei zile unice. Inregistrarea nuntii poate fi montata in stil cinematografic sau folosind efecte sau tranzitii animate. DVD-ul montat va fi facut nu doar sa va spuna povestea , ci si pentru a va atinge sufletul.

Nunta va fi plina de momente unice iar o filmare nunta si un montaj profesional sunt o investitie care se va recupera de multe ori in timpul vietii. Vom munci alaturi de dumnevoastra pentru a va da un film unic, combinand pasiunea, cea mai inalta tehnica si experienta noastra cu gusturile si asteptarile dumneavoastra.

Oferta filmare nunta este variata, adaptata cerintelor fiecarui client. Totusi am creat cateva pachete video pentru a face alegerea cat mai usoara. Servicii video cuprind: prezenta unui cameraman nunta (sau doi) experimentat pe tot parcursul zilei cu aparatura completa (camera video profesionala, lampa pentru lumina suplimentara, trepied, macara). Materialul video este livrat pe suport DVD si cuprinde un montaj: meniu la deschiderea DVD-ului, o introducere (montaj intro) realizata din cele mai importante momente ale nuntii, filmarea propriu-zisa a evenimentului si un montaj outro la final. La acestea se adauga carcasele si DVD-urile personalizate. Filmare nunta se poate realiza atat cu camera SD cat si Full HD cu livrarea materialului pe suport Blu Ray.